Zombie Sam – Self Conscious Insanity

selfconsciousinsanity-220x220Jag gillar när musik sticker ut och när jag finner band som gör det så vill jag gärna skriva och berätta för folk vad det är de har missat att lyssna på, idag kommer vi till det Zombie Sam och plattan Self Conscious Insanity som jag skulle vilja beskriva är en blandning av Voltaire och Marilyn Manson. Hela skivan känns som en saga där det blandas hej vilt med en massa olika musiker, en av sångerskan är Sophia Aslanidou som även medverkar på den här skivan.

Jag skrev innan att det var en liknelse mellan Voltair och Manson och ju mer man lyssna så inser man att de tär mycket för att båda spela på skräcken och det obehagliga i sin musik, det här ju något som jag gillar skarpt, sen men kontrast av Sophia röst så blir det en helt fantastiks skiva.

Nu lagom till jul så släppte Zombie Sam en låt med Ryan Howell som ni kan ladda ner här! Låten är hämtad från en av de bästa filmerna som någonsin gjorts The Nightmare Before Christmas med låten Whats this. Ladda ner den på Zombie Sams hemsida, det är helt gratis och låten är värld det för den är redigt bra.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.