Youtube och musik

inthismoment2012Musik är ett stort intresse förutom tatueringar så självklart så har jag under åren byggt upp ett visst bibliotek med musik, nu med internet och Youtube så finner man en mängd med ny musik som man kanske aldrig skulle ha hittat i annat fall. Så idag hade jag tänkt skriva lite kort om vissa låtar som jag nyligen fattat tycke för.

Vi börjar med bandet In The Moment som jag aldrig hört förrän en vän på jobbet visade mig just den här låten, jag fastnade direkt för hennes röst och det aggressiva i den, ni får avgöra själv men jag tycker det här är redigt bra.

Nästan band ut är The Pretty Reckless som jag även där fastande för rösten och det aggressiva i musik, även här så är det nog en smaksak vad man tycker. Men jag tycker det här är redigt bra.

Sista bandet ut är Halestorm som jag förvisso hört innan men det här så bra så jag får gåshud av det.

Som ni märker så är det bara band med väldigt starka kvinnliga personligheter, varför jag har fastnat för just de här bandet vet jag inte men bra är det.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.