Wish , skräp eller fynd

Wish är ett ställe som jag ibland handlar på, det här är ett ställe som du mer eller mindre spela på lotto om produktens kvalitet. Ibland har man köpt skit och ibland köpt redigt bra saker, det som oftast är problem är storleken på det man köper. Det finns en mängd med roliga klipp ute på nätet där folk har köpt från Wish och det har inte sett så bra ur på dem, men det är inte alltid så när man köpt därifrån. 

Jag har självklart köpt saker som jag glömt kolla hur stora de egentligen är i verkligheten, glömmer aldrig när jag köpte grottor till mina ödlor och de var så små att de knappt fick in huvudet i dem. Så ett starkt tips är att man ska läsa igenom beskrivningen inna man köper produkten. Jag har även köpt bra saker som faktiskt varit redigt bra, en del kläder har varit perfekta och suttit bra, men även lödkolven som jag fick för en tid sen var bra.
 

Jag blev för en tid sen tatuerad av en tatueringsmaskin som var köpt från Wish, ska villigt erkänna att jag  vara lite rädd när jag satt där och blev gaddad. Det gick bra och tatueringen är på plats, så visst finns det bra saker bara man läser den informationen som står under produkten, glöm inte att läsa de recensioner som finns på produkten.

Så för att inte höja Wish till höjden men inte heller för att sänka dem så tycker jag du ska absolut kolla in den, sidan är vad du gör den till. Men glöm inte de viktiga råd jag har gett dig.
1. Kolla storleken innan du köper.
2. Läs informationen innan du köper.
3. Finns det recensioner så läs dem.

Postar i Shopping    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *