Windows 10 = Virus 10

hqdefaultWindows 10 om jag kunde så skulle jag slänga ut skiten med en gång, allt har fungerat bra fram tills i dag då från ingenstans får den helt plötsligt för sig att nu ska det bli en sån där massiv uppdatering. Resultatet blev att min dator hängde sig och jag och lyckades bli utelåst från den, kan säga att det är en upplevelse att hacka sin egen dator för att komma åt reg filerna så man kan återställa datorn. Det är vad min fredagskväll har gått till att göra, det finns lite roligare saker att göra om kvällen att sitta och hacka sin egen dator och försöka återställa den.

Nu är allt återställt och nu får vi se hur länge det fungera innan jag får göra om skiten igen, undra om det här kommer hända nästa uppdatering med ?

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Windows 10 = Virus 10

  1. Jag har länge funderat på om jag verkligen ska uppdatera. Men har hört så mycket dåligt om windows 10. Och nu blir jag ännu mer säker på att jag inte borde göra det… :/

    1. Jepp du bör vänta till alla buggar är över, men visst det är snabbare än vad 7 och 8: an var. Men vänta ett tag till så ska du se att det fungerar bra det här med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.