What’s The Frequency, Kenneth?

monsterFör många  år sen kom jag i kontakt med bandet R.E.M, och blev genast helt besatt av deras musik, det var något med texterna och Michaels röst som gjorde att jag inte kunde sluta lyssna på dem. Jag lärde mig allt om bandet och jag började till och med göra en hemsida som var komplett med allt som man behövde veta om bandet. Om jag inte har helt fel för mig så var det 1995 eller 1996 , jag har för mig att jag gick första året på gymnasiet när jag började lyssna på dem och jag och en polare kunde lyssna på samma skiva om och om igen. Det var till och med så att man började nynna på låtarna i sömnen.

Första låten som jag minns är Man on the moon , mest för att det var den låten som min polare hade spelat in från MTV och den tittade vi på om och om igen. Men det var inte den låten som fick mig på fall för bandet utan det var ganska otippat en något tyngre låt med dem, What’s The Frequency, Kenneth? från skivan Monster det var här jag fick upp ögonen på hur bra texterna var. Nu har åren gått och bandet finns inte längre men deras musik kommer alltid finnas i mitt hjärta och hur mycket hårdrock jag än lyssna på så kommer jag alltid tillbaka till R.E.M.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.