We’re All Stories in the End Tattoo

we_re_all_stories_in_the_end__neoteric_linear__by_kemipo-d7bff2r
Efter en massa ritande och skissande så har jag nu äntligen fått till den tatueringen jag ska göra nu i september, det var faktiskt inte så svår att bestämma att det skulle bli just den här som jag skulle göra. Doctor Who är den serie som har betytt väldigt mycket för och det är den serie som jag oftast vänder mig till när jag vill koppla av och min först tanke var att göra en Tardis, men sen kom jag på att jag vill ha något skrivet på språket som kommer från planeten Gallifrey. Texten som jag kommer gadda in är “We’re All Stories in the End” och då kommer den göras i just på gallifreyiska.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.