Vit bomberjacka, hur länge får den vara min..

För en tid sen så var jag kraftig motståndare till bomberjackor , men jag får nog vika mig nu. Jag fann en så jädra snygg jacka på Stayhard.se, det är en sån där jacka ni vet som man fastnar för sen skiter man fullständigt i vilket pris , man ska bara ha den och så är det.

Nu är jag en stolt ägare till denna jacka, vi få se hur länge den stannar i mina ägor.

Det finns nämligen en liten gam här hemma som har suktat in sig på den, känner att så fort jag vänder ryggen till så kommer denna gam knippa den från mig. Tror jag får sova med den inatt så jag får behålla den i min ägor.

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Vit bomberjacka, hur länge får den vara min..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *