Visst är det tråkigt att städa?

I samarbete med Städalliansen

Att städa är något av det tråkigaste jag vet, tror många med med mig kan hålla med mig om att det är ett evighetsgöra. Man städar och efter bara 10 minuter så är det lika skitigt igen, visst håller ni med mig på den här punkten?

Ibland funderar jag starkt på att anlita en firma för att göra detta jobb åt mig, men sen kommer vi till den där lilla punkten med att jag är perfektionist. Jag släpper inte in vilket företag som helst till att städa hos oss. Kraven jag har för ett städföretag är att de ska kunna erbjuda kvalitativ städning på ett proffsigt sätt. Nu bor jag lite avsides i en lite avkrok som heter Ronneby, här vet vi oftast vilka vi ska välja för att få bra städning. Men var gör man om man vill ha bra städning och precis flyttat till ex Karlstad eller Göteborg, jo man vänder sig till Städalliansen.

De kan erbjuda hemstädning Karlstad och hemstädning Göteborg för en rimlig summa, men är man ändå osäker så kan man köra en prova på för 132 kr/ timme vid två tillfällen. Efter de två tillfällen så borde man veta om hemstädning är något som passa en.


Du kan lätt boka deras tjänst online, här kan du även se om det finns på just din ort genom att söka på ditt riktnummer. Man vet ju inte om det är lika enkelt att hitta städfirma på sin egna ort, som det skulle vara att hitta det i Göteborg. Skulle jag flytta till ex Göteborg så skulle självklart anlita Städalliansen då de kan erbjuda hemstädning Göteborg. Men chansen att jag skulle flytta dit är nog inte så stor, jag får nog nöja mig med bo kvar här i Ronneby. Det är dock inte fy skam det heller. 

Postar i Livet, Samarbeten    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Kommentera