Vinden som gud glömde!


Godmorgon mina vänner!
Hoppas det är bra med er denna fina söndag?
Idag hade jag tänkt ta tag i det hela med att röja i dotterns rum lite, det finns en massa saker att börja tömma ut ur det rummet kan jag säga er. Tror inte det finns någon unge som kan samla på sig så mycket skit, hon har liksom inte förmågan att förstå att saker samlar sig på hög. Sen vill hon ha den där soffan med bord in i rummet så behövs det tömmas ordentligt.

Sen blir det att börjar ta tag i vinden, men det största projektet är hur vi ska ta sig in till en början. Min vind råkar nämligen vara den där vinden som gud glömde. För att skona er från den bilden så har jag inte tagit någon på hur det ser ut..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Vinden som gud glömde!

  1. Jag tror att de flesta idag har en otrolig förmåga att samla på sig grejer tyvärr. Jag känner definitivt igen mig där trots att jag försöker dra ner på’t å lyckats en hel del. Hoppas hennes rum blir magiskt!!! <3

Kommentera