Vill du bli Micro-influencer?

Ett samarbete med Socialmatch.se

Har ni en aktiv Facebook fan sida? Kanske har jag ett redigt bra tips för er här!

Socialmatch.se är en helt ny tjänst som kanske inte passa alla, men har ni en aktiv Facebook sida med många följare så är det här helt klart en tjänst för er.
Själv har jag inte någon jätteaktiv Facebook sida, det beror på att jag inte satsat på den alls, känner att jag borde göra det då det hade kunnat ge mig ännu en extra inkomst.

Men tjänsten kräver att du har 1000 följare på Facebook, det innebär att jag som då bara ha 121 följare har en liten bit kvar innan jag kan ansluta mig. Dock tycker jag det känns som det är här framtiden finns inom micro-influencer, kommer nog själv att registrera mig där och sen ge jag allt för att min Facebook sida ska gå upp till 1000 följare.

Som influencer så måste du var öppen för nya möjligheter då marknaden förändras hela tiden. Se bara hur Instagram växer, det är ju där företagen vill ha ut sina annonser och samarbeten. Så det är självklart man känner att man måste utvecklas och börja leta nya mål med sin blogg.

Så här ger jag er ett tips om ni har en väldigt aktiv Facebooksida,

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Hur du tjänar pengar på din blogg, Sponsrat    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Vill du bli Micro-influencer?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.