Vilket mjällschampo är bäst vid mjäll

I samarbete med Mjällbuster

De flest som känner mig eller har sett mig vet att jag rakar mitt huvud och har gjort detta i några år nu, detta för att jag är fruktansvärt tunnhårig. Men någon som inte är tunnhårig så är det min dotter och hon har börjat få en massa mjäll, vi har använt en mängd olika mjällschampon för att lindra hennes besvär men har varje gång åkt på pumpen. Det verkar inte finnas något som passa just hennes tjocka hår, men nu i september lanseras ett helt nytt schampo och vi har haft våra funderingar om det här kan vara ett bra och effektivt mjällschampo för henne.


Det hela kanske inte är något större besvärande kan man tycka, men är man så pass unga som hon är så är det lika bra att ta tjuren vid hornen och göra det med en gång. Man kunde redan i juli förhandsboka detta schampo, så vad har man att förlora genom att testa det, det kan ju inte göra mer skada än de mjällschampo vi redan testa.

För er som undra så kommer jag inte själv testa det, känns lagom meningslöst på mitt kala huvud. Men det kan nog tänkas att det testas av fler än min dotter här hemma, har en sambo som har lite problem med mjäll periodvis. Har hon tur så slipper hon det kanske helt nu.   

Jag vet inte om det här är ett schampo som passar min dotter eller min sambo, men oftast har man inget att förlora genom att testa något nytt. Det kan som jag skrev innan bara bli samma resultat, eller så blir det bättre. Det är lite som att spela på lotto, man vet inte om man drar en nitlott. Testa tycker jag man kan göra innan man säger något, man vet ju inte kanske det är just det här schampot som är din vinstlott. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.