Vilken träning förbränner du mest kalorier på

halsoindexDet finns många sätt att utöva sport och självklart på hur man ska bränna kalorier, vad som är mer intressant är vilken form passar just dig. Jag personligen strävar efter den perfekta konditions träningen då jag ska springa en halvmara om ett år, det kommer inte bli lätt att göra det men jag ska försöka och självklart ska jag sträva efter den perfekta löpnings tekniken så jag inte springer fel.

Det här är den form jag har valt, men vilken som är bästa för er är får ni ju själva känna efter, men vill ni göra ett test på vad som lämpar sig bäst för er så gå gärna in på Zmarta och gör testet det där genom att besvarar frågorna. De har även barometrar för hur mycket du betalar per kalorier, visst låter det intressant. Det var så intressant att jag själv gjorde testet och jag fick längdskidåkning då förbränner jag 375 kalorier på en halvtimme och det kostar mig 27 kr per kalori, det här får de fram genom att de räknar vad medlemskort, kläder , skidor mm kostar.

Så ta och surfa in på Zmarta och se vad det är ni ska träna för att förbränna mest kalorier.

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.