Vilken snabb leverans av min mugg

13866533_10154376638753571_2019918023_n

Jag hämtade ut min mugg med Suicide Squad som jag beställde bara för några dagar sen och hade det inte varit för att det varit helg så tror jag den bara kommit på bara någon dag, det här tycker jag är otroligt intressant då det faktiskt är många företag som erbjuder så snabba leveranser. Vissa erbjuder till och med dan efter, det är helt otroligt tycker jag.  När jag var mindre beställde vi från Ginza kommer jag ihåg och då tog det två veckor om man hade tur innan skivorna kom, nu snacka vi om utveckling från 1990 – 2015.  Företagen kämpar om oss konsumenter inte bara genom billiga produkter utan de erbjuder även snabba leverans  IMG_20160801_185706och ibland även fri frakt.

Vem tror ni är de stora vinnarna i det hela, jo ni gissade rätt företagen och inte gör det mig något om jag kan få hem det jag beställer med en snabb leverans.  Är jag då nöjd med muggen, absolut den är grymt snygg och jag sitter just nu och dricker kaffe ur den. Nu är ja gom inte ännu mer taggad inför filmen på onsdag.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.