Vilken kväll det blev…..

Är han död eller…..

Godmorgon eller ska jag säga god förmiddag,somnande lite sent igår då grannen hade en lite fest. inte för att de hade hög musik utan det var deras röster som gick  rakt igenom väggen, kändes lite som att vi hade en pappersvägg här hemma. Tycker det är ganska lustigt att röster är mer störtande än vad musik är, hade nästan föredragit att de spelat musik på högvolym.

Har haft lite svårt att koncentrera mig en tid så det har inte blivit så mycket surfande på andra bloggar, får se till att göra det idag nu när jag faktiskt inte har planerat något alls att göra idag.

Jag är inget stort fan till bilar , men även jag ryggar till och blir lite hänförd när jag ser en sån här bil på våran gata.

 

Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *