Vilken härlig dag i solen.

Malmö Garden show 2016 | Foto: Christer Holm

Hoppas er dag har varit bra , själv så har det varit okej tycker jag.
Solen har visat sig hela dagen så det är skönt tycker jag,sitter här och laddar för att fortsätta med städningen här hemma. Samtidigt försöker jag hitta motivation att ta tag i planteringen, det jag har sått innan har tagit sig fint tycker jag. Bara att vänta nu för att kunna plantera om dem i större krukor eller varför inte rent av i A:s rabatter i Kallinge, där tror jag de skulle trivas mycket bra när hon kommit i ordning.

Som jag skrev innan så hoppas jag ni haft en trevlig dag och att ni kommer får en mycket trevlig kväll.
Jag planera att lägga upp en litet tips på program som jag använder när jag redigera film, tror ni kommer gilla det inlägget.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Vilken härlig dag i solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *