Vilka tv-serier rekommenderar jag!Jag älskar tv-serier och särskilt dem som är övernaturliga eller bara ha någon speciell twist, min tanke var att jag skulle presentera några av de jag följer för er här idag.

Timeless
En grupp osannolika hjältar reser genom tiden och jagar brottslingar i ett försök att bevara den amerikanska historien, vilket får oanade konsekvenser.
Denna finns på Viasplay.se

Wynonna Earp
En utstött ättling till den legendariske sheriffen Wyatt Earp slår sig ihop med en odödlig Doc Holliday för att rädda världen från Vilda västern-demoner.
Denna finns på Netflix.com

Blindspot
Ett konspiratoriskt kriminaldrama som kretsar kring en kvinna som hittas på Times Square, utan minne och med kroppen täckt av mystiska tatueringar.
Denna finns på Viaplay.se

Sherlock
I denna uppdaterade version av Arthur Conan Doyles älskade deckare vandrar den excentriska detektiven på det nutida Londons gator på jakt efter ledtrådar.
Denna finns på Netflix.com

Van Helsing
Efter tre år i koma vaknar Vanessa upp till en värld full av vampyrer. Nu måste hon och en udda skara andra överlevare kämpa för att hålla sig vid liv.
Denna finns på Netflix.com

Doctor Who
Tio år efter att serien slutade sändas är den legendariska sci-fi-serien tillbaka i en uppdaterad version – nu med Doktorns nionde inkarnation. Men som de flesta vet så har de tyvärr tagit bort avsnitt från Netflix.com , men vi Whovians ser fram emot fortsättningen som kommer nu i vår.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Vilka tv-serier rekommenderar jag!

  1. Av dem har jag bara sett Sherlock, men många av de andra, framför allt Van Helsing lät bra 😀 älskar filmen som finns 😀

Kommentera