Vilka tatuerare skulle jag vilja bli tatuerad av?

Jag har ofta skrivit om tatueringar och att bli tatuerad, idag hade jag tänkt skriva om vilka jag skulle vilja bli tatuerad av. Det finns många tatuerare som är helt grymma, men det finns en del av dem som jag är helt såld på. Dessa är mer än tatuerare, de är konstnärer och har valt att uttrycka sin konst på människors hud. Jag kommer inte har någon ordning på dessa.


Kat Von D

Först ut och som jag länge har beundrat är utan tvekan Kat Von D, gillar hennes sätt att göra porträtt. Hon är nog den som jag enbart skulle låta gör realistiska tatueringar, Hon är en liga för sig när det gäller dessa. 

http://www.highvoltagetattoo.com/kat-von-d

Oliver Peck

Nästa grymma tatuerare är utan tvekan Oliver Peck, inte bara för han är en legend inom tatueringskonsten. Han är även den som jag gör old school tatueringar helt klart bäst, han är även den som kommit in i guinness rekordbok för att ha avslutade 415 tatueringar på nummer 13 under en 24-timmarsperiod. Han är även den tatuerar som har tatuerat i mest länder, inklusive Sverige.

http://www.elmstreettattoo.com/

Ryan Ashley Malarkey
Hon är grym och jag fick upp ögon för henne ganska nyligen, troligen mest för att hon dels varit med i Ink Master, men även för att jag finner hennes precision och noggrannhet helt “out standing”. Hennes specialitet är black-and-gray tatueringar, samt små detaljer som juveler och smycken. Dessa gör hon i en liga för sig.

https://www.ryanashley.com/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *