Viktigt med arbetskläder med tryck för att synas

I samarbete med Creative Reklam

Som student och programmerare behöver man inte direkt arbetskläder, om man nu inte kan räkna med att jeans och t-shirt är det. Dock vet jag att när man väl kommer ut i arbetslivet så kan det hända att man behöver en del arbetskläder, allt beror ju givetvis vad man jobbar med. Det man brukar glömma är att arbetskläder behöver inte alltid vara skyddskläder, det kan lika gärna vara en tröja med tryck från det företag man jobbar på. Det har man burit några stycken under sina år som anställd, som en uniform för företaget man jobbar för.

Jag som jobba som egenanställd är vikten med att synas otroligt viktigt, syns man inte så finns man inte. Tycker det är en väldigt bra filosofi som passa bra in är man nu prata om reklam och arbetskläder med tryck. Ett enkelt tryck på en tröja och du syns som företagare eller egenanställd, viktigt när man ska ut och möta nya potentiella kunder. Så för mig skulle arbetskläder vara en t-shirt med mitt namn på och min adress till bloggen. För som jag skrev inna så behöver det inte vara skyddskläder, fast det är det första man tänker på. Det är jag väl medveten om. Jag har varit på så många event och där sett  hur viktigt det är  med reklam på sina kläder. Ännu en gång kommer filosofin in, syns man inte så finns man inte. Särskilt i en it-värld där folks slåss om jobben.

På Creative Reklam kan du beställa arbetskläder med eget tryck eller brodyr, de har ett av Sveriges största sortiment av arbetskläder med snabb leverans till ett bra pris. Kanske inte så relevant nu under pandemin, men det kommer en tid efter allt det här och då är det ännu större vikt att synas utan att försvinna i mängden av företag som kommer ploppa upp.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *