Vikten av annonsörer som bloggare

img_20160927_111706Att vara bloggare är ett ganska svårt jobb då vi måste uppehålla en kvalitet på det vi gör och samtidigt måste vi få in pengar så det går runt för oss, nu lever jag inte på att blogga men jag försöker få in så pass mycket så att det går runt att driva sidan.

Det ska ju sägas att det är ett intressant yrke man får använda sin kreativa sida och skriva inlägg som ska passa alla läsare, man få även försöker hitta de annonsörer som passa just din sida och det är där jag lägger mycket timmar på då jag är helt beroende på att få in pengar från annonsörerna. Utan dem så skulle jag lika gärna kunna lägga ner sidan, för det är så pass många timmar jag lägger ner på att just att skriva inlägg att det skulle aldrig fungera.

För er som tvivlar på om bloggare är ett yrke så kan jag säga att det är nog ett av de yrken som snabbast växer på marknaden nu , det är mycket kreativt och intressant yrke. För mig var det absolut inte något jag räknade med att göra, men intresset för att utveckla och vara kreativ på internet gjorde att jag började blogga. Jag har haft många blogga med det var runt 2014 som jag började fastna för just den här designen och den här bloggen.

Men under resans gång har jag lärt mig att annonsörer är mycket viktigt och hur man placera annonserna.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.