Vi var med på en live sittning

Ni kan inte har missat det ,men igår var jag och Anna med och hjälpte vår tatuerare med en live sittning. Detta är något som vi mer än gärna hjälper honom med då det är i rent reklamsyfte, försökskanin i detta projekt blev min sambo Anna. Hon fick den stora äran att göra en ros på vaden.Till en början var det lite spänt med att sitta live och prata och diskutera saker, men ganska snabbt glömde man bort kameran och man började agera ganska naturligt. Dock hade jag hoppats att folk som tittade skulle föra lite diskussioner, eller iallafall ställa lite frågor. Jag försökte fråga själv lite om vilka nålar han körde med samt vilka färger som var bäst enligt honom. Vi får ju hoppas att om han gör fler så kommer det fler diskussioner och frågor. Vill ni se den så kan ni surfa in på WeatherMan Tattoo och titta, ska tilläggas att den är på 3 klipp och är på närmare 5 timmar. Så spola lite då och då för att titta.


Rosen min sambo valt att göra var redigt läcker med den blåa färgen, det var även lite kul att han faktiskt la in lite vit i den. Fundera på om han inte ska får göra det på min koi med. Självklart har jag klippt ihop en lite film på 40 sekunder som visar tatueringen.

Länkar
WeatherMan Tattoo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.