Vi snackar tatueringar – Två stjärnor

Idag ska vi snacka om tatuering nummer 3 som egentligen är två stycken stjärnor som gjordes ungefär strax innan nyår och det här är nog den här som satte fart tanken på en sleeve på vänster arm. Innan dess hade jag inte en tanke på att jag skulle göra så många utan jag var ganska nöjd med de två jag hade gjort, men sen tänker man så här att har jag ändå gjort en stjärna så kan jag ju göra en en till eller varför inte två till så att det ser snyggt ut.

Betydelsen för de här har jag skrivit en gång innan , men jag tar det igen. De två stjärnorna står för min bror och min syster som betyder mycket för mig, det finns egentligen inte så mycket mer att säga om det mer än att de två stjärnorna är tillägnade dem.

De är omslingrade av de kommande molnen…
img_20161031_190148

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.