Vi snackar tatueringar – Memento Vivere

Så var det på tiden att jag ger er en förklaring till texten på min vänstra arm, texten är memento vivere som betyder glöm inte bort att leva. Den här är påminnelse för mig själv att jag måste stanna upp och faktiskt leva, ta för mig lite i levet. Jag tror nämligen vi är många som faktiskt glömmer bort så pass viktiga saker i livet, vi glömmer bort att leva fullt ut.

Det här är en av de tatueringar som jag tycket var besvärligast att göra då jag fick hålla armen på en väldigt obekväm ställning, men det kändes inte alls så farligt att göra som jag hade föreställt att det skulle kännas, hade det inte varit för att jag satt så jädra illa med handen så hade det varit något alls.

Så här ser den ut idag och även den här ska skuggas in i ett moln.
img_20161103_200936

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.