Vi snackar tatueringar – Ankh kors med vingar

Ikväll är ska vi prata om min fjärde gaddning som blev ett ankh kors med vingar bakom, det här symbolen för livet och vingarna symbolisera friheten. Jag gjorde den här för att jag 2007 fick diagnosen ADHD och att jag då äntligen fick ett svar på vad som varit fel och att nu kunde mitt liv börja och samtidigt blev jag fri från en så stor börda jag burit med mig.

Många av oss som har olika diagnoser har oftast känt oss annorlunda och rent utanför samhället, ja vi står utanför samhället nu med men när vi får vår diagnos så klarna det oftast och man kan börja utgå från det och bygga sitt liv från det.

Den här gjordes i februari i år har jag för mig, även här så ser ni konturer av moln som ska skuggas den 12 november.

img_20161101_203941

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.