Vi snacka tatueringar

20150527_200532I

kväll ska vi snack om tatueringar och nu är jag klar med den nya som ska göras , den kommer att göras i augusti och det kommer bli en Ödla och inte vilken ödla som helst utan det är min älskade Scarlett som ska få stå modell för den. Scarlett är en Crested Gecko som är något av det vackraste jag sett i ödleväg och då har jag ändå sex stycken ödlor som jag tycker är minst lika vackra.

Varför vill jag då tatuera in en ödla på mitt ben?
Låta mig då ställa om frågan.
Varför skulle jag inte göra det ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.