Vi snacka tatueringar – Stjärnan med siffran 78

Ikväll ska vi snacka lite om min andra tatuering som var en stjärna med siffran 78, den här gaddningen var en ren ego tatuering där stjärnan med siffran 78 är det året jag föddes. Men ska vi diskutera om det kändes att göra den här, ja den här kändes lite mer än den förra men inte så att det skrämde bort mig från att göra fler tatueringar. Det är något speciellt med stjärnor och då särskilt den är mycket enkla varianten, den här gjorde jag runt en månad efter den första så den nästa prick 1 år gammal.

Så här ser den ut efter ett år, nu är det dock en massa linje på bilden som ska bli molnen när min sleeve är klar.

img_20161030_205650

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.