Vi skulle bara..

Vi skulle bara åka till Dollarstore och kolla läget, bara köpa det nödvändigaste. Föga anade vi att vi skulle komma ut med fem påsar med saker, bara bra saker att ha intalar vi oss. Vem försöker vi ljuga för, vi köpte för att det var kul och att vi faktiskt hittade en del bra saker .

Hur var det då att vara på premiären!

Kan säga att jag är glad vi inte hade barnen med oss, det var så mycket folk där att jag fick lätt panik. Folk tar ingen hänsyn till någon en sig själv på sånt här, försöker man sen visa hänsyn så tittar folk på en som man vore sjuk eller att man har pesten.  Men jag är stolt över mig själv som tog mig igenom det här utan att slå någon sönder och samman, ibland var jag när att tappa tålamodet redigt ordentligt . Men då tänkte jag bara på att jag var här av fri vilja och att jag får skyll mig själv.

 

Postar i Äventyr    Tagged , , , , , , , ,     11 kommentarer    

11 tankar om “Vi skulle bara..

  1. Jag förstår din känsla med alla dessa människor som alla har samma syfte och är ivriga 😉 Samtidigt lite roligt att hitta “bra” saker även om en del är lite skitsaker 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *