Vi skrev in oss…

Photo by Cyril Saulnier on Unsplash

Oj oj, nu har det hänt!

Idag skrev Jag och Anna skrev in oss på Wellness Studio , att börjar träna var något som vi båda två bestämde oss för att gör. Jag gick på en annan studio innan men efter en tid så tappade jag motivationen för att träna, den här gången ska vi hjälpas åt och pusha varandra för ett bra resultat. Vi båda två känner att vi måste göra något, det börjar blir lite slappt här och det mår varken hon eller jag bra av.

Det blev Wellness studio för att det var där Anna gick innan, kändes som det perfekta valet då hon nu kan visa mig runt på anläggningen.

Sen tror jag att det är den studio som både hon och jag kan utvecklas på.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Träning    Tagged , , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Vi skrev in oss…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.