Vi lyssnar på Freedom Call och låten Hammer Of God

freedomcallhammersingleSka man lyssna på power metal så ska man dra till med det på riktigt och då snackar vi om bandet Freedom Call, det här är nog det band som jag tror många kan ha ganska svårt för men som jag tycker är ett fantastiskt bra band.  Christian Bays röst passar bra till den här sortens av metal , så i mina ögon är det här ett av av får band som faktiskt lyckas men konststycket att bland allvar och även spexa till sin musik på ett bra sätt.  Få band jag lyssnat på gör mig så glad som de här gör med sin musik, mår man dåligt en dag så är det bara att lyssna på lite Freedom call och då gärna plattan Crystal Empire som är en av deras bästa skivor.

Snart kommer det här bandet släppa ny platta och jag förväntar mig att den kommer vara minsta lika bara som många av deras andra plattor, den enda skivan jag har haft lite svårt att svälja med dem är “The Circle of Life” och det är inte för att den är dålig utan mer att den bara är tråkig och intetsägande. Men nu är de på gång med ny platta som har fått namnet “Master Of Light” och vi har redan fått ett smakprov från den.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.