Vi går in på tredje veckan på utbildningen

Nu är vi inne på tredje veckan på utbildningen, än så länge känner jag att behärska det bra och kan hänga med. Men vi vet ju att det kommer att bli svårare ju längre in vi kommer på utbildningen, då är jag helt säker på att det kommer bli en utmaning utan dess like. Känner ändå att det här är precis vad jag vill göra i framtiden.

Så vad har jag gjort för roliga saker hittills, ett mycket simpelt lösenordsprogram och så ett spel. Ja vi har gjort ett mycket litet spel, sten, sax och påse som de flesta känner till hur det fungera. Tror dock att det här spelet är något som alla gör som läser programmering. Min version kan ni hitta på Github, inte så bra men det är en bra början. Min tanke är att förbättra det under tidens jag lär mig nya saker.

Nu har vi fått uppgiften att skriva ett Hänga gubben spel, vilket ger mig en ny utmaning och inte så liten heller. Men med lite envishet och läsande så kommer jag fixa det här med. Tacksamt att det finns så mycket hjälp på nätet för oss noviser inom Java. Även detta kommer att komma upp på min Github i framtiden. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *