Vi flyttar till Misshosting

Godmorgon mina vänner !
Ny vecka och ny tag för den här herren, har precis kommit in från en mycket kylig runda med Charlie. Det har blivit väldigt kallt här i Ronneby, det är lustigt att man blir lika förvåna varenda gång det blir kallt. Trotts att man vet att det kalla vädret kommer varenda år.

Idag blir det att jobba med bloggen,har jag tur så har de flyttat klart allt från Citysite till Loopia så jag kan fortsätta flytta alla mina saker till Misshosting. Vill få det här gjort så fort som möjligt så jag får så lite downtime som möjligt.

Varför väljer jag att flytta allt till Misshosting istället för att vara kvar på Loopia ?
Man får mer för pengar på Misshosting än på Loopia, men jag vill poängtera att Loopia är ett stabilt och bra Webbhotell. Dock är det som sagt för dyrt för mig, så här nedan har jag gjort en liten prisjämförelse åt er så kanske ni förstår vad jag menar.  Jag har köpt Ultimate som motvara Företag Plus hos Loopia.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

18 Replies to “Vi flyttar till Misshosting”

  1. Det var en hel del skillnad på priserna mellan dem precis som du själv sa, funderar lite själv på vad jag ska använda mig av så det här var bra info 🙂 hoppas du får en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *