Vi blickar tillbaka på helgen!

Ingången till pinchos i Helsingborg

Efter ett par timmar på tåg så landade jag hemma igår, det blev en resa hem utan några större problem. Tågen gick som de skulle utan några större problem, det kändes otroligt skönt kunna slappna under resans gång. Väl hemma så blev det bara att koppla och äta lite.

Jag har väl faktiskt inte redigt landat och förstått att jag gjort denna resa, trotts att jag faktiskt gjorde den. För 10 år sen hade du aldrig fått iväg mig på en sån resa själv, hade bangat ur eller inte ens tänkt tanken att göra den. Men när man väl har gjort det och inser hur smidigt att allt är egentligen, bara man är ute i god tid och planera hela resan.

Det bästa med helgen!
Att jag gjorde resan
Maten på pinchos
Känslan av att ha klarat det
Bloggarna man träffade på middagen

Sämst med helgen!
Oron för tågen inte skulle komma i tid
Hotellet (Varför får ni läsa i ett annat inlägg)

Med de negativa sakerna kan jag leva med när resten av resan blev så bra !

 

Postar i Äventyr    Tagged , , , , , , , ,     11 kommentarer    

11 tankar om “Vi blickar tillbaka på helgen!

  1. Så modigt av dig att göra resan trots din oro. Runda bord brukar vara toppen. Konstigt att fler restauranger inte använder sig utav det. Att tågen inte går i tid får man lägga in i planeringen särskilt här i Stockholm när SL kör lite hur som helst och det alltid är något stopp eller fel. Ha det gott

  2. Härligt att summera en resa där man både haft trevligt och samtidigt överträffat sig själv. Man växer hela tiden…som tur är..kul att träffa andra bloggare 😃

  3. Vad kul att ni bloggare träffas och umgås lite i IRL, oftast så “umgås” man just bara över bloggen 🙂 Pinchos är ett ganska kul koncept tycker jag:-)

Kommentera