Vi arbetar nu i React.js

Vi arbetar just nu i React, vilket är ett ramverk för att göra sidor och applikationer med hjälpa av JavaScript. React är något som jag aldrig jobbat med tidigare så det känns redigt kul och inspirerande att nosa på, men även synd att vi inte ska jobba mer i det. Det blir till att läsa på egen hand och därmed lära sig mer om det, tror nämligen att de flesta företag som jobba inom det här som jag utbildar mig inom kommer att kräva att man kan mer än grunderna i React. Så för er som inte vet vad det är så kommer här en lite förklaring till React.

Det är så att ofta när man läser eller bara pratar om JavaScript så nämns frameworks och JavaScript bibliotek , det finns en uppsjö av dem och man skulle kunna säga att det är en djungel. React är ett av dessa och är skapat av Facebook, React används idag av Instagram , Uber och givetvis Facebook själva. 

React är ett flexibelt Javascript bibliotek som använd för att bygga användargränssnitt. Så Kort och gott är det så här. Det är ett bibliotek med färdiga funktioner som man kan använda sig av när man skriver Javascript, detta bibliotek gör det också lättare att skriva komplex kod. 

För att få godkänt i kursen måste vi göra en laboration i React,vi ska Skapa en enkel rekryterings applikation med React. Applikationen ska ha en lista med personer som kan se på startsidan och en knapp för att lägga till en ny person.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *