Vem var han?

Bo med mig i sin famn 1979..

En dag av mycket tankar , en dag av mycket funderingar. Som ni märker idag så orkar jag inte skriva så mycket idag.. Jag lägger mest upp det här inlägget för att förklara att jag är kvar men det kommer nog komma upp en del inlägg om tankar och funderingar kring hela den här grejen med min biologiska pappa.

Om jag har funderat mycket på honom, ibland dock inte så ofta som man kanske skull tror. De dagar han var i Ronneby och man såg honom och han tittade på en med den där blicken, jag har så många frågar att ställa men kan nu inte få några svar. Iallafall tror jag inte det finns någon som kan svara på dem..Jag fäller tårar som jag inte borde göra, jag kände honom inte.

Men hur vi än vänder och vrider så var han mitt kött och blod, önskar bara att han hade visat lite intresse att lära känna mig.

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *