Vem gillar julen?

Bild av Annie Spratt

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Idag är det lördag, det känns otroligt skönt måste jag nog säga. Då vi inte har barnen nästa helg och att helgen efter det så åker vi till Olofström för att fira advent så kommer vi att julpynta redan idag, detta till min sambos stora lycka.

Jag är vidare känd för att jag inte alls gillar julen, känns som det finns en massa måsten som jag inte redigt reder ut . Jag gillar stämningen och hela den biten, men det är den där stressen som pockar på en hela tiden som jag inte gillar, det har slutat med att jag alltid varit så trött i slutet av december.

Julen ska vara en glädjens högtid!
Det är den här tiden både barn samt vuxna ska känna glädje och rofylldhet, men för många av oss är det den här tiden som är jobbigaste på hela året. Det bli för mycket intryck som vi har svårt att hantera, nu har jag turen som har folk runt omkring mig som låter mig gå undan när det blir för jobbigt.
Om det här beror på mig diagnos eller min personlighet, det kanske rent av är en kombination..

En bra jul!
Jag hade tänkt att 2017 skulle bli en fin jul, mycket tankar vandrar runt om det här. Men jag är säker på att med rätt inställning så kommer den blir bra, mycket för att många av stressmomenten redan är lösta.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Vem gillar julen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.