Vem är Charlie

Godmorgon vilken skitdag det är idag, iallafall om man får tro vädret. Men det är bara så det är nu, en redigt skitsommar som bara blir tradigare ju mer den går, känns lite som att vi skulle vara tacksamma för den värme vi haft. Kolla man på prognosen så kommer det regna , regna och ännu mer regn.

Igår fick jag jag och dottern möjligheten att träna lite med Charlie på fältet vid mitt jobb, han skötte sig fint och löd både mig och dottern. Det gör mig glad att det fungera så bra med honom, han har redan ockuperat hela sängen så jag och Anna har lärt oss sova på de mest konstiga ställningar.

Jag vet att det är mycket skrivande om Charlie nu, men han har nu blivit en så stor del av familjen. Det är viktigt att han trivas samt att han kommer överens med både mig och min dotter.


Vem är Charlie

Charlie tillhör rasen Chinese crested dog powder puff som ska vara gladlynt och aldrig ilsken. Den förekommer i två olika varianter; en naken och en pälsad (powder puff). Båda varianterna föds i samma kullar och tävlar på utställning i samma konkurrens. Den pälsade kan inte få nakna valpar om man parar med en annan pälsad individ.

Charlie har lite svårt för småhundar men är aldrig den som skäller utan gör de inget så går han vidare, han är en väldigt nyfiken samt väldigt observant hund. Kräver en del motion då han har en väldig massa energi som behöver komma ut, passa mig utmärkt då jag är ute och går.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Vem är Charlie

Kommentera