Varierande jobb på Silfverforsen

jobbIbland får man hoppa in och jobba som lite av varje när man jobbar som jag gör, det är ett mycket intressant jobb jag har. Man vet inte vad som händer från dag till dag, men idag hamnade jag på att flyttstäda en lägenhet och det var faktiskt väldigt intressant och ganska skoj måste jag säga. Imorgon kommer jag troligen att vara och städa en skola ute i Ettebro, det kan bli redigt kul och jag känner att jag behöver det här för det får mig att känna mig lite mer levande.

Det är så perfekt att att jobba ute nu när hösten kommer för det är då jag har förmågan att gå ner mig, nu har jag folk som kan dra upp mig och dra iväg mig på just sånt här. Det får en att inte börja grubbla så mycket och man lever.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.