Varför ska vi inte låta Sellpy sälja våra saker!


Ja hur kommer det sig att jag i en stunden lovordade detta företag, medans jag nu backa och anser att man inte alls ska lämna saker till dem. Svaret är enkelt då de äter upp all din vinst så det slutar till 90% på att du går back på det hela istället.

Vi har lämnat in fyra eller 5 påsar till dem på kort tid och visst iden är hur bra som helst, de har lagt ut våra saker på tradera och fått många av sakerna sålda. De gick för en bra summa men vi fick bara ut 3 kr på hela påsen. Tänkte inte så mycket på det utan jag skickade in ytterligare en påse, den påsen gick vi +- 0 kr som trotts att de såldes bra med.

Droppen var när jag skickade in en hel påse med fina leksaker som jag vet att var värda bra mycket mer än 50 kr st i begagnat skicka, de sorterade bort alla sakerna och skänkte dem. Nu blev jag redigt irriterad , de kan inte ha gått igenom denna påse alls utan bara titta som hastigast i den. Hade de gjort det så hade de hitta väldigt fina samlarfigurer som gå för höga summor på Tradera.

Nu kan man ju fråga varför jag inte själv la ut dem, det beror på att vi hade inte den tiden utan behövde bli av med sakerna fort. Då dök det här tillfället upp med Sellpy. Ett stort misstag enligt mig.

Visst de är tydliga med vad de tar för olika plagg, så för de första påsarna kan jag förstå att de drog mycket för vi slängde ner allt vi kunde hitta , men när vi läste på och insåg hur hård de är på att rensa ut så var vi mer noggranna vi de andra påsarna. Se hur det det gick , vi gick mer eller mindre minus på det hela.

Så efter att ha testat dem så rekommenderar jag dem inte alls.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , , , ,     7 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

7 tankar om “Varför ska vi inte låta Sellpy sälja våra saker!

  1. Hört flera säga detta om dom! Tråkigt att det ska vara så. Bra du inte gör om samma igen. Finns säkert andra företag att använda 🙂

Kommentera