Varför inte prenumerera på dagens Inlägg

Som ni har märkt så har jag här vid sidan om vid sidebaren lagt till så ni kan prenumerera på mina inlägg , det här har jag gjort för att ni ska kunna känna er trygga och aldrig behöva missa ett inlägg från denna blogg.

Visst låter det smart, då slipper ni surfar in tid och otid för att se om jag skrivit något nytt. Nu räcker det med att ni lägger till er på listan så får ni ett mail om dagen där jag presenter kort vilka inlägg som har skrivits under dagen.

Det jag lovar er med det här,  jag kommer aldrig skicka mer än ett mail om dagen , jag säljer inte heller listan till företag eller någon annan bloggare.

Ni kan läsa alla de äldre inläggen här!Postar i Livet    Tagged , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

6 tankar om “Varför inte prenumerera på dagens Inlägg

Kommentera