Varför inte en pool till sommaren

I samarbete med Poolgiganten

Jag har alltid önskat mig en pool att ligga och slappa vid på sommaren, hade jag inte bott som jag gör nu så hade det nog inte varit helt omöjligt att jag hade köpt mig en. Denna dröm har blivit  lite magisk då jag känner att det hade varit otroligt härligt att kunna bada nästan när man vill, inte behöva bry sig om att det är lite kyligt ute då det du som bestämmer vilken värme poolen ska ha.

Hos Poolgiganten kan du välja mellan en mängd olika storlekar på din kommande pool, du kan även välja till en massa olika tillbehör som kan göra badandet ännu mer behagligt för dig. Jag vet ju vad jag hade valt att komplettera min pool med, till en början kan vi ju lägga till en gaveltrappa som man kan sitta på och bara glassa när sommaren är som bäst. Sen får vi ju inte glömma att det ska finns med ett härligt vattenfall som porlar så där härligt över axeln, blunda du nu så kan du nu känna hur vattnet porlar över dig och du kan känner en behaglig stril av vatten. 

Nu börjar vi närma oss den perfekta poolen, men än är jag inte klar med hur jag skulle vilja att min drömpool såg ut. Vi får ju inte missa att det ska var läcker belysning runt om i poolen, den vill jag att man ska kunna dimma så att den inte ska lysa upp poolen för starkt på kvällen. Man vill ju inte stänga av ljuset helt i poolen, då är det ju inte någon som ser vilken fin pool man har införskaffat. 

Poolgiganten har allt detta och lite till att erbjuda, så det enda som står i vägen för mig och min drömpool är att jag bor i lägenhet och så den lilla detaljen som heter pengar. 

Postar i Livet    Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera