Varför fokusera på två områden?

Varför fokusera på två områden?

Som ni märker så har jag börjat rikta in min blogg mer och mer på två områden, dessa har inte så mycket med varandra att göra. Det kommer givetvis även i fortsättning flikas in andra delar som renovering och musik, eller andra saker som sker i livet.

Träning och hälsa!

Men den störst fokusen kommer att vara på min träning och mitt mål att gå upp i vikt. Jag är väl medveten om att jag kommer att förlora besökare men det är något som jag kan ta, det är viktigaste för mig är att kunna inspirera andra än att ha en massa besökare.

Marknadsföring!

Det andra området jag kommer att skriva om är marknadsföring och hur man kan får in lite slantar på sitt skrivande, detta är även något som jag brinner för och tycker är kul att skriva om. Här använder jag min egen blogg som exempel hela tiden, de saker jag skriver om har jag själv testat för att uppnå mina mål.

Mitt mål med bloggen har alltid varit ett sätt att öva upp mitt sätt att skriva, det andra målet är att kunna inspirera andra att allt är möjligt.

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Varför fokusera på två områden?

    1. Ja de tär smart att fokusera på två plan, som jag är skrev så är jag medveten att jag kommer att förlora en del besökare.. Men det är vät om jag kan få en bra fokus på bloggen.

  1. Bra med två tydliga områden, som faktiskt skiljer sig mycket åt vilket ger dynamik till bloggen. Jag håller med om att inspirera andra och att öva upp sitt skrivande är bra mål som jag också har 😃

Kommentera