Varför blir det så?

12404549_10153794337463571_1498779012_nJag tror ärligt ingen utom jag själv kan förstå hur jobbigt det är att vistas i samma rum som en massa människor en längre tid, visst ni kan döma mig för att jag inte gillar att vistas allt för länge med min familj, det är inte dem det är fel på. Det är bara så att jag orkar ärligt inte med folk en längre tid, Visst hade jag tagit till öl eller liknade saker så hade det fungerat så mycket bättre men nu är det så att jag faktiskt vill hålla mig nykter på julen. Det är lustigt att det som skulle kunna få mig att fungera socialt är just alkohol, det är ju inte så jag vill ha det.

Jag önskar så att jag kunde fungera med människor och inte bli så asocial, för ju äldre jag blir så känner jag av hur jobbigt det blir med folk omkring. Tänk om min familj kunde förstå hur jobbigt jag tycker det är.

Ikväll hade vi ändå det så trevligt och jag tyckte det fungerade bra, men sen kom den där tröttheten och jag kände bara att jag ville därifrån och hem, varför blir det så?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.