Vår stora jakt på kökshandtag till köket!

I samarbete med Frontapply.se

Handtag Brohult M Förnicklad / svart

För en tid sen började vi renovera vårt kök, det var inte det lättaste då det var så litet och trångt. Men en av de saker som både jag och min sambo var överens om var att det skulle vara lantligt men ändå modernt. Men till en början så var vi tvungna att riva ut en del av skåpen för att kunna få plats med kyl och frys.

Trots att vi kommit så pass lång att vi vet vad för färger vi ska ha på luckorna så har vi inte tänkts så mycket mer på kökshantag, detta dilemma grubblade vi länge på och kom inte så där mycket längre med den frågan.

Inte förrän vi snubblade över sidan Frontapply.se som hade ett otroligt brett utbud på de kökshantag som vi var ute efter. Men visst det är lätt att hitta ett som är så där perfekt då vi valt en blå ton på våra luckor.

Så nu är det upp till bevis, kommer det finnas några kökshandtag som passar just vårt mycket unika kök. Som jag skrev i inledningen så var det ett tag sen vi började att renovera köket och vi har en vision om hur vi vill att det ska set ut.

Handtag eller knoppar, eller varför inte både.Håller på att bli helt vimmelkantig av alla dessa beslut. Men vi är båda ganska säkra på att det kommer bli kökshandtag i en mycket äldre stuk, gärna inspiration från 60-talet eller rent av tidigare. En sak som jag kom på nu som är ganska viktigt är givetvis att de ska vara sköna att hålla i då man öppnar lucka och skåp ett par gånger om dagen. Håller ni inte med om det, ett handtag eller knopp på en dörr / låda måste ju var bekvämt.

Så till min stora fråga?
Handlar det hela om estetiskt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.