Vann en portabel laddare!

Lite frånvarande från min sida i går, fick installera om datorn så det blev lite strul med det. Är nu tillbaka igen med en något piggare dator, samt så har jag hunnit med att vinna en tävling på centrumbiografen.se. Vann en portabel laddare, vet ej om den fungera till min mobil men det var kul att vinna för en gång skull. Har varit med i så många tävlingar utan att ha vunnit.

Min dag blir att fortsätta tvätta samt gå ut med Charlie, så det blir en redigt lugnt idag.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     5 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

5 tankar om “Vann en portabel laddare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.