Välkommen till paradiset

En dag i paradiset, ja det är nog det närmaste man kan säga om när jag är hemma hos mina föräldrar i Spjälkö. Det är ett av de få ställen i världen som jag känner mig så där jätte avkopplad och harmonisk på, trotts min adhd så lyckas jag känna en harmoni och bara kunna njuta av att vara när jag är där på sommaren. På vintern är det en helt annan femma då är det här ställer rena mardrömmen och jag mår redigt dåligt av att vara där ute, jag känner mig då instängd och kvävd. Men det är en annan historia.

Jag tror jag brände min rygg något och även huvudet, men som den viking man är så biter man ihop och gnäller ut här på bloggen istället för att gör det inför familjen ha ha . Skämt och sidor så svider det ganska bra både på huvudet och på ryggen, det ska bli intressant att se hur jag kommer sova den här natten. Vi tog båtarna ut och badade vid Bockahålan som ligger en bit ifrån Spjälkö, stället är långgrunt så det passade bara för barnen att vara där och bada.

Jag hade med mig min kameran och fotade både på väg ut och när vi var där och samt när vi åkte hem, några bilder från den trippen ser ni här nu i bloggen.

[envira-gallery id=”1477″]

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Välkommen till paradiset

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.