Våga ta betalt som Influencers

Photo by Lukas Blazek on Unsplash

Våga ta betalt som Influencers

 

Varför ska man välj en Influencer istället för en bannerkampanj, det är både kostnadseffektivt och ger ett otroligt bra resultat. De undersökningar som gjords  visar att en rekommendation från en influencer ger 5,2 gånger större chans till att konsumenten kommer att göra ett köp.

Detta är något ni kan ha med er när ni ansöker till  kampanjer på Tourn eller Interlaced Influencersm, var inte rädd att ta betalt för ert jobb. Det är ändå ni som kommer göra det stora jobbet och då ska ni ha också betalt för det.

Jag skriver om det här gång på gång, acceptera inte jobba för småsummor. Det kommer straff er och det kommer straffa andra influencers i längden. Vi kommer alla att få gå ner i pris och därmed inte tjäna ett nickel på det vi jobb vi gör, men framförallt allt alla timmar vi lägger ner på att skriva om just deras produkter.

För visst vill vi ha betalt för de timmar vi sitter och skriver, ta betalt per ord eller heller har en standard summa som ni allt sätter på sponsrade inlägg eller det ni postar på Instagram.  Man ska inte låta företagen köra över än, våga ta betalt för det ni gör.

Var stolt för det det jobb ni gör, det påverkar mer än ni tror !

 

Postar i Hur du tjänar pengar på din blogg    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Våga ta betalt som Influencers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *