Våga stå upp, våga ta betalt!

Photo by lucas Favre on Unsplash

Som ni har märkt så har jag tagit bort all reklam som jag haft på sidan, detta är för att jag anser att företag ska inte synas på min sida för en skitsumma. Det kostar dem knappt något att erbjuda en banner och 10 % på det folk köper genom din länk. Skulle de ha samma annons i en tidning skulle det kosta dem 1000 – 5000 kr för samma räckvidd som din annons ger, så nej tack till att låta min blogg blir en reklampelare för småpotatis. Ska det vara annonser på min blogg så ska det vara köpta platser, men då ska de också betala därefter.

 

Jag tänker aldrig låta företagen sko sig på mig, vill de samarbeta så får de betala därefter. 

Det är för att bloggare acceptera småpotatis som betalning i stället för värdesätta sitt eget jobb, det är därför som företagen kan erbjuda dessa pengar. Jag har sett företag som erbjuder dig 320 kr för ett inlägg på 300 ord,det här är ett hån mot oss alla som har kämpat och kämpar för skrivandet.

Våga stå upp, våga ta betalt!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Marknadsföring    Tagged , , ,     11 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

11 tankar om “Våga stå upp, våga ta betalt!

  1. Håller med dig helt och hållet! funderat många ggr på ta bort reklam på min blogg också.. Tänker göra det, men glömt bort det tack för påminnelsen!!👍👍

  2. Håller helt med dig! Vi måste stå upp för det jobb vi lägger ner! Företag ska inte kunna göra reklam för en slutsumma eller ingen summa alls!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.