Vad vet du om trav?


Många gånger har jag titta på alla dessa människor som sitter och spelar på hästar, det är oftast ingen som tilltalar mig men visst har man varit nyfiken på vad det är som göra det hela så spännande och intressant. För mig är det gåta hur trav kan vara kul att titta på, men vad vet jag om det. Precis jag vet inget alls om det här, men jag vet att min mor spelade lite på skoj för många år sen. Tro inte de vann några större summor men det var ändå något som lockade dem att fortsätta, kanske var det spänningen att se hur hästarna travade och tävlade motsvarande eller var det att kanske den här gången så skulle de vinna storkovan på travet.

Men jag själv tillhör skaran av personer som slår över när det visas trav på tv, men kanske man inte borde göra det. Man kanske skulle sätta sig in i det och faktiskt kolla på det någon gång, men det kommer nog ta ett tag innan jag begriper det hela och förstå tjusningen med det hela. Det är nu man ska surfa in på trav.se och få lite tips om kommande tävlingar samt annan hästsport.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Sponsrat    Tagged , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Vad vet du om trav?

Kommentera