Vad tog måndagen vägen

IMG_20160627_172309

IMG_20160627_172344Måndagen kom och måndagen gick, mycket hände denna dag.
Vi var först efter jobbet och hämtade lite möbler och slängde ut mina andra möbler, det känn skönt få in lite nytt till lägenheten. Man har en jädra tur som har så snälla arbetskamrater som fixar allt sånt här så jädra lätt, kan säga att jag är mycket tacksam att allt det här gicks å smidigt som det gjorde.

Efter allt det här så tog jag mig ner på gymmet för en 1,5 timmes pass med fokus om ben och mage , det kan jag säga känns idag men vilken känsla det är att bara kunna gå ner där och köra ett pass. Nästa passa blir vid 19:00 på Onsdag, det ska blir kul .

Fick även tag på ett nytt band som jag hade tänkt lyssna igenom och skriva en recension på, bandet spelar lite tyngre rock och det här verkar var ett intressant band att lyssna in sig på.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.