Vad händer till helgen?

Vad händer i helgen, jo jag ska på Jurassic Expo som gästar Ronneby nu i några dagar,tanken är att vi ska gå på fredagen. Tyvärr så kommer jag inte ha med mig dottern då hon ska gå med sin mor på lördagen, visst tycker jag det är tråkigt att hon inte är med mig med. Jag kommer att gå med Anna och hennes son, det här kan bli ganska intressant tycker jag.

Tydligen ska man kunna både rida och mata dinosaurier, vet dock inte hur det fungera att mata en robot dinosaurie.

Kommer iallafall ha med mig kameran så ni absolut inte missar något.

Vilken är eran favorit dinosaurie?

Min har alltid varit Velociraptor.

Velociraptor är ett släkte i dinosauriefamiljen Dromaeosauridae. De levde för cirka 70 – 75 miljoner år sedan i Mongoliet. Velociraptor var en relativt liten, upprättgående och köttätande dinosaurie. De var smäckra, snabba och smidiga rovdjur som kunde hålla balansen då den utförde akrobatiska konster i jakten tack vare den långa styva svansen. Som snabbast kunde de springa ända upp till 45 km/tim.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Vad händer till helgen?

  1. SV: Ja visst är det, man kan ju inte på det viset få en inblick om programmet är bra och är vad du behöver. Man går helt enkelt vidare till deras konkurrent.
    Min favorit är samma. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.