Vad du ska tänka på när du köper från Wish, Aliexpress eller Light In The Box !

guidewishDet finns många sidor som man kan köpa billiga saker till ganska bra kvalitet, men det är självklart att man måste se upp lite vad man köper så man inte helt blir blåst på pengar. Men ni har tur Christer ska guide er i djungeln av billiga sidor att köpa från, av erfarenhet så kommer jag förklara vad man inte ska undvika och vad man ska kolla lite extra på när man köper från sidorna.

Sidorna vi kommer att skriva om här är Wish.com , Light In The Box och Aliexpress, du kommer att finna att sidorna är väldigt lika men att priserna är mycket olika. Det finns lite fällor som kommer att dyka upp då ni handlar,det är väldigt olika frakter från produkt till produkt och att frakten slås ihop när du köper, vissa produkter har fri frakt och det är nog där du kan göra de största fynden. Det jag oftast dyker på är att det är ganska dyr frakt på saker som egentligen inte borde kosta så där jätte mycket att skicka, vi kan ta ett exempel.

USB minne pris 51 kr, frakt 17 kr = 68 kr
Kudde fodral pris 26 kr , frakt 9 kr = 35 kr
Medel Väska pris 42 kr , frakt 9 kr = 51 kr
Summa: 154 kr med frakt.
Se ni då att USB minnet kostar mer i frakt än något av det andra, så när ni köper var på er vakt så ni inte bli blåsta på frakten, allt handlar om leverantör och vad de vill får in på frakten. så nu är ni reda om ge er ut på shopping på billiga shopping siter från China.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , ,     7 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

7 tankar om “Vad du ska tänka på när du köper från Wish, Aliexpress eller Light In The Box !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.